English
Skip to main content
Shipping within 1-2 working days

Festive Collection x Bo Wilkes

Festive Collection x Bo Wilkes

Op 27 oktober hebben wij onze nieuwe party collectie gelanceerd. Deze limited collectie bestaat uit 12 strass designs in diverse kleuren, perfect voor het party seizoen. We zijn trots dat Echte Gooische Moeder Bo Wilkes het gezicht is van deze limited party collectie!

TIME TO SHINE

De temperaturen dalen, het wordt steeds vroeger donker en de feestdagen komen met de dag dichterbij. Tijd om de glitter en glamour weer uit de kast te trekken! Met de strass oorbellen uit onze Festive Collection x Bo Wilkes maak je iedere feestoutfit helemaal af. Van klein en subtiel tot groot en opvallend, deze party collectie is van alle markten thuis. De oorbellen bevatten donkergrijze, blush, roze stenen, zwarte en greige stenen. Greige? Juist, greige! Dit is een combinatie van grijs en beige. Door de mooie combinatie van beide kleuren ontstaat er een mooie warme grijze kleur die perfect past bij het najaarse kleurenpalet. 

SHARE YOUR SPARKLES

Sharing is caring! Onze Festive oorbellen zijn ook de perfecte oorbellen om iemand cadeau te geven met de feestdagen. Voor zowel de goud- als zilver liefhebbers is er van elk design een passende oorbel. Je kunt er ook voor kiezen om de oorbel in te laten pakken in één van onze velvet giftboxen. Blijft de keuze toch lastig welke oorbel de perfect match zal zijn voor de ander? Dan kan je altijd nog kiezen voor het geven van een giftcard.

Daarnaast vinden wij het heel leuk om te zien hoe onze oorbellen door jou wordt gedragen en gestyled. Deel daarom je foto’s op Instagram en vergeet ons niet te taggen! 

Festive Collection x Bo Wilkes


You may also like...


Paulie Pocket Gift box

€4.95 EUR€4.95
+

Jewellery Travel Case

€39.95 EUR€39.95
+

Black Paulie Pocket Gift Box

€3.95 EUR€3.95
+

Jewellery Travel Case

€52.95 EUR€52.95
+

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
English
  • Nederlands
  • Deutsch
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart