English
Skip to main content
Shipping within 1-2 working days

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor haar? Sieraden zijn altijd een schot in de roos. Verras je geliefde, moeder, zus of vriendin met prachtige oorbellen. Met oorbellen als cadeau toon je niet alleen je liefde en waardering, maar geef je haar ook een blijvende herinnering aan de feestdagen. Of het nu klassiek, trendy of tijdloos moet zijn, een paar oorbellen is het ideale kerstcadeau dat haar zal laten stralen. Ontdek nu de top 5 kerstcadeaus voor haar onder de 50,-. 


JEWELLERY TRAVEL CASE

Heeft je geliefde, moeder, zus of vriendin al veel sieraden maar neemt ze deze altijd los in haar toilettas mee op reis? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor haar! Namelijk een jewellery travel case waar zij al haar oorbellen, armbanden, kettingen en ringen met een gerust hart mee in op reis kan nemen zonder dat deze helemaal in de war raken. De jewellery travel case is verkrijgbaar in het zwart en beige. Het perfecte kerstcadeau voor een sieradenliefhebber!


GIFTCARD

Heb je echt geen idee wat je voor haar moet kopen? Dan kun je altijd nog een gift card bestellen. De moeilijke keuze om iets uit te kiezen laat je dan aan haar over ;). Je kunt zowel een fysieke Gift Card bestellen die je onder de kerstboom kunt leggen als een E-Gift Card die je in de mail ontvangt. Let’s go gifting!


You may also like...


Earring backs - Silver

€3.95 EUR€3.95
+

Black Paulie Pocket Gift Box

€3.95 EUR€3.95
+

Jewellery Travel Case

€39.95 EUR€39.95
+

Paulie Pocket Gift box

€4.95 EUR€4.95
+

Jewellery Travel Case

€52.95 EUR€52.95
+

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
English
  • Nederlands
  • Deutsch
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart