Deutsch
Zum Hauptinhalt springen
Versand innerhalb von 1-2 Werktagen

PAULIE POCKET DONEERT AAN METAKIDS

PAULIE POCKET DONEERT AAN METAKIDS

TROTS OP JOU

Namens Metakids, zanger Wesly Bronkhorst en Paulie Pocket willen wij de ernst van metabole ziekten onder de aandacht brengen en kinderdementie steunen. Dit hebben we gedaan door de verkoop van de ‘’Trots op jou’’ armbandjes, vernoemd naar de grootste hit van Wesly Bronkhorst.


METABOLE ZIEKTEN

Er bestaan meer dan 1.500 metabole ziekten of stofwisselingsziekten. Metabole ziekten zijn erfelijk. Het is één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Op de website van Metakids kun je hier meer over lezen. Door het kopen van deze armbandjes heb jij geholpen om te zorgen dat kinderen met metabole ziekte én hun ouders, broertjes en zusjes, waarop de ziekte ook enorme impact heeft, een uitzicht krijgen op een langer leven met meer kwaliteit en toekomstperspectief.


OPBRENGST

Op 21 maart 2023 is de cheque uitgereikt door de eigenaresse van Paulie Pocket, Jolan Ruiter en zanger Wesly Bronkhorst. De hele opbrengst van de ‘’Trots op jou’’ campagne, met het totaalbedrag van €10.459,72, is gedoneerd aan Metakids. Het bedrag zal volledig ten goede komen aan het gentherapie onderzoek. 

 

DONEREN

Helaas zijn de armbandjes niet meer te koop. Maar je kan nog steeds geld doneren! 

Kom in actie en doneer hier!


Sie können auch mögen...


Paulie Pocket Geschenkbox

€4.95 EUR€4.95
+

Schmuck-Reiseetui - Schwarz

€39.95 EUR€39.95
+

Black Paulie Pocket Gift Box

€3.95 EUR€3.95
+

Schmuck-Reiseetui

€52.95 EUR€52.95
+

Ihr Einkaufswagen

Ihr Warenkorb ist zur Zeit leer.
/de/collections/all
'>Klicken Sie hier, um den Einkauf fortzusetzen .
Deutsch
  • Nederlands
  • English
Vielen Dank für Ihre Kontaktaufnahme! Wir werden Sie in Kürze kontaktieren. Danke für die Registrierung! Danke schön! Wir informieren Sie, sobald es auf Lager ist! Die maximale Anzahl von Artikeln wurde bereits hinzugefügt Es muss nur noch ein Artikel in den Warenkorb gelegt werden Es sind nur noch [num_items] Artikel übrig, die dem Warenkorb hinzugefügt werden können