Deutsch
Zum Hauptinhalt springen
Versand innerhalb von 1-2 Werktagen

Lancering BOLD & GOLD COLLECTION

Lancering BOLD & GOLD COLLECTION

DE LANCERING

Op donderdag 16 maart was het dan eindelijk zover, de lancering van de Bold & Gold Collection in The Harbour club Amsterdam Oost. De collectie bestaat uit 7 exclusieve oorbellen designs in 14-karaat goud. De gouden oorbellen en de campagnebeelden met Renée Gunning werden aan het begin van de avond onthuld, na een speech van eigenaresse Jolan Ruiter. Als verrassing werd er een spetterend optreden gegeven door niemand minder dan Elize. Hierna kon iedereen de oorbellen bewonderen en kon de feestavond beginnen.

EXCLUSIEVE COLLECTIE

De Bold & Gold Collection bestaat uit 7 prachtige exclusieve oorbellen. De oorbellen zijn gemaakt van 14-karaat massief goud en is geïnspireerd op de zon en elementen uit de zee. Deze gewaagde oorbellen zijn 100% lokaal handgemaakt en geven elke outfit een extra glow.

Neem hier een kijkje in de collectie!


GO GOLD, YOU’RE BOLD!

 

 


Sie können auch mögen...


Paulie Pocket Geschenkbox

€4.95 EUR€4.95
+

Schmuck-Reiseetui - Schwarz

€39.95 EUR€39.95
+

Black Paulie Pocket Gift Box

€3.95 EUR€3.95
+

Schmuck-Reiseetui

€52.95 EUR€52.95
+

Ihr Einkaufswagen

Ihr Warenkorb ist zur Zeit leer.
/de/collections/all
'>Klicken Sie hier, um den Einkauf fortzusetzen .
Deutsch
  • Nederlands
  • English
Vielen Dank für Ihre Kontaktaufnahme! Wir werden Sie in Kürze kontaktieren. Danke für die Registrierung! Danke schön! Wir informieren Sie, sobald es auf Lager ist! Die maximale Anzahl von Artikeln wurde bereits hinzugefügt Es muss nur noch ein Artikel in den Warenkorb gelegt werden Es sind nur noch [num_items] Artikel übrig, die dem Warenkorb hinzugefügt werden können