English
Skip to main content
Shipping within 1-2 working days

PAULIE POCKET DONEERT AAN METAKIDS

PAULIE POCKET DONEERT AAN METAKIDS

TROTS OP JOU

Namens Metakids, zanger Wesly Bronkhorst en Paulie Pocket willen wij de ernst van metabole ziekten onder de aandacht brengen en kinderdementie steunen. Dit hebben we gedaan door de verkoop van de ‘’Trots op jou’’ armbandjes, vernoemd naar de grootste hit van Wesly Bronkhorst.


METABOLE ZIEKTEN

Er bestaan meer dan 1.500 metabole ziekten of stofwisselingsziekten. Metabole ziekten zijn erfelijk. Het is één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Op de website van Metakids kun je hier meer over lezen. Door het kopen van deze armbandjes heb jij geholpen om te zorgen dat kinderen met metabole ziekte én hun ouders, broertjes en zusjes, waarop de ziekte ook enorme impact heeft, een uitzicht krijgen op een langer leven met meer kwaliteit en toekomstperspectief.


OPBRENGST

Op 21 maart 2023 is de cheque uitgereikt door de eigenaresse van Paulie Pocket, Jolan Ruiter en zanger Wesly Bronkhorst. De hele opbrengst van de ‘’Trots op jou’’ campagne, met het totaalbedrag van €10.459,72, is gedoneerd aan Metakids. Het bedrag zal volledig ten goede komen aan het gentherapie onderzoek. 

 

DONEREN

Helaas zijn de armbandjes niet meer te koop. Maar je kan nog steeds geld doneren! 

Kom in actie en doneer hier!


You may also like...


Paulie Pocket Gift box

$6.00 USD$6.00 USD
+

Earring backs - Silver

$5.00 USD$5.00 USD
+

Jewellery Travel Case

$45.00 USD$45.00 USD
+

Pink Paulie Pocket Gift box

$5.00 USD$5.00 USD
+

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
English
  • Nederlands
  • Deutsch
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart