Deutsch
Zum Hauptinhalt springen
Versand innerhalb von 1-2 Werktagen

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor haar? Sieraden zijn altijd een schot in de roos. Verras je geliefde, moeder, zus of vriendin met prachtige oorbellen. Met oorbellen als cadeau toon je niet alleen je liefde en waardering, maar geef je haar ook een blijvende herinnering aan de feestdagen. Of het nu klassiek, trendy of tijdloos moet zijn, een paar oorbellen is het ideale kerstcadeau dat haar zal laten stralen. Ontdek nu de top 5 kerstcadeaus voor haar onder de 50,-. 


JEWELLERY TRAVEL CASE

Heeft je geliefde, moeder, zus of vriendin al veel sieraden maar neemt ze deze altijd los in haar toilettas mee op reis? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor haar! Namelijk een jewellery travel case waar zij al haar oorbellen, armbanden, kettingen en ringen met een gerust hart mee in op reis kan nemen zonder dat deze helemaal in de war raken. De jewellery travel case is verkrijgbaar in het zwart en beige. Het perfecte kerstcadeau voor een sieradenliefhebber!


GIFTCARD

Heb je echt geen idee wat je voor haar moet kopen? Dan kun je altijd nog een gift card bestellen. De moeilijke keuze om iets uit te kiezen laat je dan aan haar over ;). Je kunt zowel een fysieke Gift Card bestellen die je onder de kerstboom kunt leggen als een E-Gift Card die je in de mail ontvangt. Let’s go gifting!

Deutsch
  • Nederlands
Vielen Dank für Ihre Kontaktaufnahme! Wir werden Sie in Kürze kontaktieren. Danke für die Registrierung! Danke schön! Wir informieren Sie, sobald es auf Lager ist! Die maximale Anzahl von Artikeln wurde bereits hinzugefügt Es muss nur noch ein Artikel in den Warenkorb gelegt werden Es sind nur noch [num_items] Artikel übrig, die dem Warenkorb hinzugefügt werden können