Deutsch
Zum Hauptinhalt springen
Versand innerhalb von 1-2 Werktagen

Refined Collection

Refined Collection

You can never go wrong with silver or gold! De Refined Collection is een unieke collectie die bestaat uit zes verschillende designs die zowel in silver- als gold plated verkrijgbaar zijn. De designs in deze collectie zijn modern en verfijnd, hierdoor zijn ze voor veel verschillende gelegenheden te dragen. Of je nu een zilver of goud liefhebber bent, we hebben voor iedereen wel een mooi paar nieuwe favoriete bellen. 

Houd je van grote opvallende oorbellen? Dan moet je eens een kijkje nemen naar de Curly Statement Earrings en de Double Shiny Earrings. Ga je liever voor kleinere oorbellen dan zijn de Triple Rings Earrings en de Leaf Earrings zeker iets voor jou! Benieuwd naar alle oorbellen uit deze collectie? Ontdek dan snel de gehele Refined Collection

WAT IS SILVER- EN GOLD PLATED EIGENLIJK?

Silver- en Gold plating is een proces waarbij een laagje goud of zilver op ander materiaal wordt aangebracht. Wij maken gebruik van het materiaal brass als basis. Daaroverheen komt een dun laagje zilver of goud. Deze afwerking zorgt voor een schitterende oorbel die de uitstraling heeft van goud of zilver. 

HOE HOUD JE JE SILVER- EN GOLD PLATED OORBELLEN MOOI?

Om zo lang mogelijk van je silver- en gold plated oorbellen te kunnen genieten zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Silver- en gold plated oorbellen zijn namelijk gevoelig voor vocht en chemicaliën. Met de volgende tips zul je zo lang mogelijk plezier hebben van je silver- of gold plated oorbellen. 

  • Vermijd contact met water
  • Spuit parfum op voordat je je oorbellen in doet
  • Sport niet met je oorbellen in
  • Berg je oorbellen op op een donkere en vochtvrije plek
  • Doe je oorbellen uit als je gaat slapen

Ontdek met de Refined Collection het plezier van silver- en gold plated oorbellen die je met iedere outfit en voor iedere gelegenheid kunt dragen!   


Sie können auch mögen...


Paulie Pocket Geschenkbox

€4.95 EUR€4.95
+

Schmuck-Reiseetui - Schwarz

€39.95 EUR€39.95
+

Black Paulie Pocket Gift Box

€3.95 EUR€3.95
+

Schmuck-Reiseetui

€52.95 EUR€52.95
+

Ihr Einkaufswagen

Ihr Warenkorb ist zur Zeit leer.
/de/collections/all
'>Klicken Sie hier, um den Einkauf fortzusetzen .
Deutsch
  • Nederlands
  • English
Vielen Dank für Ihre Kontaktaufnahme! Wir werden Sie in Kürze kontaktieren. Danke für die Registrierung! Danke schön! Wir informieren Sie, sobald es auf Lager ist! Die maximale Anzahl von Artikeln wurde bereits hinzugefügt Es muss nur noch ein Artikel in den Warenkorb gelegt werden Es sind nur noch [num_items] Artikel übrig, die dem Warenkorb hinzugefügt werden können